Ga verder  >>>

 

De Finse binnen- en buitensauna‘s van Healthvision

Deze massief houten sauna‘s zijn opgebouwd uit zorgvuldig geselecteerd Scandinavisch vurenhout. De binnensauna‘s worden meestal opgebouwd met een gleufpaalconstructie om ruimte te besparen. De buitensauna‘s hebben standaard een blokhutconstructie. U kunt kiezen voor een buitensauna met een platdak of een puntdak, standaard worden deze geleverd inclusief binnenvloer en terrasvloer.

Maatwerk

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben we tien basis modellen samengesteld. Het kan natuurlijk voorkomen dat u wilt afwijken van deze standaard afmetingen. U kunt daarom uw sauna ook geheel op maat laten maken.

Opties maatwerk

- Houtdiktes 44 of 70 mm
- Alle afmetingen mogelijk
- Schuine wanden
- Verstelbare ligbanken
- Interieur en design aanpassingen
- Kleurentherapie
- Hoogte van de sauna

Ontdek ons ruime aanbod maatwerk binnen- en buitensauna‘s bij uw Venice Wellness dealer.

Interieur en kachels

De Finse sauna‘s van Healthvision zijn schitterend afgewerkt met ligbanken van Espenhout. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om uw sauna een sfeervol karakter te geven met diverse soorten kleurentherapie, zoals een LED-strip achter de rugleuning. U kunt ook kiezen voor een extra luxe interieur. Dan zijn de banken mooi rond afgeschuurd, een mooi afgewerkte ronde rugleuning over de gehele achterwand, een luxe lamp en luxe kachelbescherming.

Het kiezen van de juiste kachel in uw sauna is uiterst belangrijk. De verkoopadviseur zal precies voor u berekenen wat de capaciteit van uw kachel moet zijn om zo uw sauna beleving tot een succes te maken.

Er zijn verschillende A-klasse kachels verkrijgbaar. Venice Wellness heet u welkom bij de dealer voor uitgebreide en aanvullende informatie.

         

 

klik hier voor meer informatie