Over Azuur Wellness – Azuur Technics

 

Azuur Wellness is een gevolg van het in 2007 opgestarte Azuur Technics zwembadbouw. Vanaf 2012 zal daarom Azuur Wellness op de markt komen om de vraag van het cliënteel naar kwalitatief hoogwaardige Spa en Sauna producten in te vullen. Azuur Wellness biedt deze producten en accessoires aan op de Belgische markt na een zorgvuldige zoektocht naar een kwalitatief samengesteld en gecontroleerd wellness product. Dankzij samenwerking via korte lijnen en rechtstreekse leveringsmogelijkheden kunnen we u de beste prijs-kwaliteit bieden vindbaar op de markt. Het is ook niet de bedoeling om de zoveelste webshop online te brengen, doch wel na dat er contact is via E-mail of via het invulformulier een meer persoonlijk vrijblijvend advies en service te bieden. wij richten ons ook enkel op de Kempen om op die manier een sterke en snelle service te kunnen geven.

 

Healthvision IR-cabines

 

Met het topmerk Healthvision bieden we schitterende infraroodcabines kwalitatieve full spectrum stralers en hoogwaardige houtsoorten. De modelen zijn mooi en trendy, en streven een profesionele kwaliteit na. Dank zij de full spectrum stralers hebben ze ook een medicinale werking op de spieren en gewrichten.

Venice Wellness SPA

De Venice Wellness spa’s bestaan uit de best en meest kwalitatief geselecteerde materialen. Alles is tot in detail uitgewerkt en uitvoerig getest. De besturing van de Amerikaanse marktleider Balboa met eenvoudige bediening en eco friendly spaarmode, de dikke isolatielaag, de bijkomende isolatie folie, de kwalitatieve afgewerkte onderhoudvriendelijk omkasting, de dikke cover, en de kwalitatieve Aristech kuip met dubbele bodem (ook een amerikaans product) zorgen er voor dat deze samengestelde spa optimale gebruikskosten heeft .